Menukaart

Lunchgerechten

Vers gebakken brood

  • Van Dobben kroketten
  • €8,95
Twee van Dobben kroketten op brood met aangemaakte sla en mosterd
  • Uitsmijter
  • €8,95
Drie scharreleieren, ham & kaas / ham of kaas
  • Hollandse Tosti
  • €5,95
Ham & kaas / ham of kaas
  • Gerookte Zalm
  • €10,50
Noorse gerookte zalm op brood met aangemaakte rucola, kappartjes en cocktailsaus
  • Club Sandwich
  • €10,95
Gebakken kipfilet op geroosterde brood met gebakken spekjes, avocado, tomaat en rucola
  • Tonijn
  • €9,50
Met tonijnsalade, tomaat, ei, rode ui en sla
  • Geitenkaas
  • €9,50
Geitenkaas op brood met geroosterde walnoten, stroop van balsamico en aangemaakte sla
  • Brie
  • €9,50
Lauwwarme brie op brood met gebakken spekjes, aangemaakte sla en honing-mosterddressing
  • Carpaccio
  • €10,50
Carpaccio van Iers Rund op brood met aangemaakte rucola, pesto, parmezaanse kaas, zaden- en pittenmix

Soepen

  • Mosterdsoep
  • €5,75
Huisgemaakte mosterdsoep met spekjes, prei en soepstengel
  • Tomatensoep
  • €5,75
Huisgemaakte tomaten groentesoep met vermicelli en soepstengel

Voorgerechten

  • Ons brood
  • €5,50
Met huisgemaakte kruidenboter
  • Carpaccio van Iers rund
  • €9,00
Met rucola, zaden- en pittenmix, Parmezaan en pesto
  • Gamba’s
  • €9,00
Een frisse komkommersalade met kruidige gamba’s, gemarineerd in sojasaus, gember en knoflook
  • Vegetarische bieten carpaccio
  • €9,00
Bieten carpaccio met rucola, perzik, geitenkaas, zaden-en pittenmix (ook als hoofdgerecht met salade en frites €15,45)
  • Kippenlevertjes
  • €7,95
Op een bedje van sla gebakken kippenlevertjes met spek, ui en kruiden (ook als hoofdgerecht met salade en frites €15,45)
  • Salade met makreel
  • €9,00
Gerookte makreel met veldsla, Granny smit appel, rode ui en yoghurt dressing
  • Mosterdsoep
  • €5,75
Huisgemaakte mosterdsoep met spekjes, prei en soepstengel
  • Tomatensoep
  • €5,75
Huisgemaakte tomaten groentesoep met vermicelli en soepstengel

Hoofdgerechten

  • Saté van kippendijen
  • €19,50
Geserveerd met kroepoek, salade, satésaus du Chef en gefrituurde uitjes
  • Varkenshaas
  • €20,50
Varkenshaas gevuld met brie en champignonroomsaus
  • Surf en Turf
  • €23,50
Gegrilde ossenhaas, gamba’s en een huisgemaakte paprikajus
  • Vers van het mes
  • €22,50
Wisselend vis- en vlees/gevogelte gerecht Met regelmaat wisselende hoofdgerechten: de bediening informeert u graag. Op onze krijtborden staan ook wisselende specials!
  • Schnitzel (keuze uit kip of varkansvlees)
  • €19,50
Huisgemaakte schnitzel met champignonroomsaus
  • Kalfssukade
  • €21,50
Malse kalfssukade, geserveerd met wortel-crème, geglaceerde bietjes en gember-kalfsjus
  • MaÏskip Supreme
  • €19,50
Maiskipfilet Supreme met gemarineerde shiitake en saus van sjalot
  • Quiche (V)
  • €19,25
Quiche met paddenstoelenmix, knolselderij en pompoen geserveerd met couscous
De hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende groente, frites en frietsaus. Extra frites of salade voor €3,00 per portie.

Maaltijdsalades

  • Salade De Ridder
  • €16,45
Geroerbakte kippendijen met verse salade van appel, walnoten en gember
  • Salade Geitenkaas
  • €15,45
Geitenkaas, verse salade, gebakken spekjes, tomaat, pijnboompitten en honing
  • Carpacciosalade
  • €15,45
Carpaccio van dungesneden ossenhaas met zaden- en pittenmix, parmezaans kaas en kruidendressing
  • Salade Surf & Turf
  • €18,95
Gebakken ossenhaaspuntjes en gamba’s met verse salade, gegrilde courgette en pesto-mayonaise dressing
De maaltijdsalades worden geserveerd met een mandje brood of portie frites.

Kindermenu

  • Pannenkoek naturel
  • €5,00
  • Frikandel, kroket, knakworstjes, kaassouffle of kipnuggets
  • €7,20
Met frites, komkommer, tomaat en frietsaus
  • Friet met snack
  • €11,25
Keuze uit: frikandel, kroket, knakworstjes, kaassouffle of kipnuggets met glaasje limonade en 2 bollen roomijs met slagroom en chocoladesaus
  • Menu pannenkoek
  • €9,25
Kind naturel, glaasje limonade en 2 bollen roomijs met slagroom en chocoladesaus

Nagerechten (kids)

  • Kidscoupe
  • €3,50
2 bollen roomijs met slagroom en chocoladesaus
  • Raketje
  • €1,50

Nagerechten

  • Riddercoupe
  • €6,25
Drie bollen roomijs met slagroom en karamelsaus
  • Eton mess
  • €8,50
Messy’ met rood fruit, merengue, citroencreme, amandelcrumble en slagroom
  • Advocaatje
  • €6,25
Boerenroomijs met advocaat en slagroom
  • Lava Cake
  • €8,50
Lava Cake met chocolade vulling, sorbetijs en slagroom
  • Crème brûlée
  • €6,50
Romige Crème met een dun laagje krokante karamel
  • Dame Blanche
  • €6,25
Roomijs met slagroom en chocoladesaus
  • Sorbet
  • €7,50
Sorbetijs, rood fruit, slagroom en framboos-topping

Tafel reserveren

RESERVEREN OP DE DAG ZELF? BEL DAN 038 8531212