Menukaart

Lunchgerechten

Vers gebakken brood

  • Van Dobben kroketten
  • €8,25
Twee van Dobben kroketten op brood met aangemaakte sla en mosterd
  • Uitsmijter
  • €8,25
Drie scharreleieren, ham & kaas / ham of kaas
  • Hollandse Tosti
  • €5,50
Ham & kaas / ham of kaas
  • Gerookte Zalm
  • €9,95
Noorse gerookte zalm op brood met aangemaakte rucola, kappartjes en cocktailsaus
  • Mozzarella
  • €7,50
Buffelmozzarella, pesto, tomaat en rucola
  • Tonijn
  • €7,95
Met tonijnsalade, tomaat, ei, rode ui en sla
  • Geitenkaas
  • €8,95
Geitenkaas op brood met geroosterde walnoten, stroop van balsamico en aangemaakte sla
  • Brie
  • €8,50
Lauwwarme brie op brood met gebakken spekjes, aangemaakte sla en honing-mosterddressing
  • Carpaccio
  • €9,95
Carpaccio van Iers Rund op brood met aangemaakte rucola, pesto, parmezaanse kaas, zaden- en pittenmix

Soepen

  • Mosterdsoep
  • €5,50
Huisgemaakte mosterdsoep met spekjes en prei
  • Tomatensoep
  • €5,50
Huisgemaakte tomatensoep met soepstengel

Voorgerechten

  • Mosterdsoep
  • €5,50
Huisgemaakte mosterdsoep met spekjes en prei
  • Tomatensoep
  • €5,50
Huisgemaakte tomatensoep met soepstengel
  • Ons brood
  • €5,50
Met kruidenboter
  • Carpaccio van Iers rund
  • €9,00
Met rucola, zaden- en pittenmix, Parmezaan en pesto
  • Gamba’s
  • €9,00
Een frisse komkommersalade met kruidige gamba’s, gemarineerd in sojasaus, gember en knoflook
  • Potobello
  • €7,50
Portobello gevuld met geroosterde tomaat, ui, knoflook en mozarella
  • Kippenlevertjes
  • €6,95
Op een bedje van sla gebakken kippenlevertjes met spek, ui en kruiden (ook als hoofdgerecht met salade en frites €14,45)

Hoofdgerechten

  • Saté van kippendijen
  • €18,25
Geserveerd met kroepoek, salade, satésaus du Chef en gefrituurde uitjes
  • Varkenshaas
  • €19,50
Varkenshaas gevuld met brie en champignonroomsaus
  • Surf en Turf
  • €22,50
Gegrilde ossenhaas, gamba’s en een huisgemaakte paprikajus
  • Vers van het mes
  • €21,50
Wisselend vis- en vlees/gevogelte gerecht Met regelmaat wisselende hoofdgerechten: de bediening informeert u graag. Op onze krijtborden staan ook wisselende specials!
  • Schnitzel (keuze uit kip of varkansvlees)
  • €18,25
Huisgemaakte schnitzel met champignonroomsaus
  • Lamssteak
  • €22,50
Steak van het Nieuw-Zeelands lam met gestoofde venkel en honingknoflookjus
  • MaÏskip Supreme
  • €19,50
Maiskipfilet Supreme met gemarineerde shiitake en saus van sjalot
  • Vegetarisch gerecht
  • €17,95
Met regelmaat wisselend vegetarisch hoofdgerecht; de bediening informeert u graag.
De hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende groente, frites en frietsaus. Extra frites of salade voor €3,00 per portie.

Maaltijdsalades

  • Salade De Ridder
  • €14,45
Geroerbakte kippendijen met verse salade van appel, walnoten en gember
  • Salade Geitenkaas
  • €14,45
Geitenkaas, verse salade, gebakken spekjes, tomaat, pijnboompitten en honing
  • Carpacciosalade
  • €14,45
Carpaccio van dungesneden ossenhaas met zaden- en pittenmix, parmezaans kaas en kruidendressing
De maaltijdsalades worden geserveerd met een mandje brood of portie frites.

Kindermenu

  • Pannenkoek naturel
  • €5,00
  • Frikandel, kroket, knakworstjes of kipnuggets
  • €7,20
Met frites, komkommer, tomaat en frietsaus
  • Schatkistmenu
  • €12,25
Frikandel, kroket, knakworstjes of kipnuggets Glaasje limonade, 2 bollen roomijs met slagroom, chocoladesaus en grabelen in een echte schatkist
  • Schatkistmenu pannenkoek
  • €10,25
Kind naturel, glaasje limonade, 2 bollen roomijs met slagroom,chocoladesaus en grabelen in een echte schatkist

Nagerechten (kids)

  • Kidscoupe
  • €3,00
2 bollen roomijs met slagroom en chocoladesaus
  • Raketje
  • €1,50
  • Schatkist
  • €2,00
Uit de schatkist grabbelen

Nagerechten

  • Riddercoupe
  • €6,25
Drie bollen roomijs met slagroom en karamelsaus
  • Eton mess
  • €7,95
Messy’ met rood fruit, merengue en slagroom
  • Advocaatje
  • €6,25
Boerenroomijs met advocaat en slagroom
  • Lava Cake
  • €7,95
Lava Cake met witte chocolade vulling en sorbetijs
  • Crème brûlée
  • €6,50
Romige Crème met een dun laagje krokante karamel
  • Dame Blanche
  • €6,25
Roomijs met slagroom en chocoladesaus
  • Sorbet
  • €7,50
Sorbetijs, rood fruit, slagroom en framboos-topping

Tafel reserveren

RESERVEREN OP DE DAG ZELF? BEL DAN 038 8531212

Corona maatregelen

Lieve gasten,

Zoals jullie intussen weten zijn de maatregelen rondom Covid-19 aangepast en zijn wij genoodzaakt onze deuren te sluiten.

Wij gaan er even tussenuit om onze batterijen weer op te laden en genieten van onze (welverdiende vakantie).
Vanaf 4 november zijn we weer geopend en kunt u thuis genieten van onze afhaalgerechten.

Afhaalmenu kaart volgt binnenkort!

Wij kijken ernaar uit jullie op een later moment weer te mogen ontvangen.

Namens ons hele team: sterkte de komende periode.
Blijf gezond, jullie zijn in ons hart 🖤

Team De Ridderhof💪